Op 7-7-2020 heeft BungalowNet Group Recronizer en Het Leukste Groepsuitje overgenomen. 

Door deze overname kunnen Recronizer gebruikers voordeel behalen van een groot label en bedrijf waardoor ieders woning uitstekend gekoppeld kan worden met de markt.

Jan Entjes blijft als ambassadeur en productspecialist betrokken bij de BungalowNet Group.

Vragen

Meest gestelde vragen over de overname

We hadden geen bedrijfsopvolger voor Recronizer.

BungalowNet Group is gespecialiseerd in vakantieparken in Europa. Met specifieke merken als Bungalow.Net, Vakantieparken.nl en ResortNet. Het bedrijf bezit zelf ook een aantal vakantieparken.

BungalowNet heeft een eigen IT-, Customer Service-, Marketing- en Operation & Development-team en een IT afdeling in Roemenië. Afhankelijk van het seizoen werken er in totaal tussen de 120 en 150 mensen voor de BungalowNet Group.

Een belangrijk doel van de overname was dat jouw reserveringssoftware binnenkort voor een betere bezetting gaat zorgen. Zodra de koppeling met de channel manager van BungalowNet gereed is kan je verder kijken dan de nationale grenzen. 

Bij alle andere Channel Mangers in de markt moet je als huiseigenaar nog steeds zelf ieder verhuurobject aanmelden bij touroperators en alle administratie daarvoor zelf uitvoeren, dat kost heel veel tijd en is niet eenvoudig.

Het fraaie van deze oplossing is dat je via Recronizer met een paar klikken jouw verhuurobjecten koppelt aan enkele honderden grote portals en touroperators, hierdoor wordt je bezetting beter, je omzet hoger en ook de exposure veel hoger (wat weer tot voordeel heeft dat je rechtstreekse boekingen ontvangt). 

 

Bij andere softwareaanbieders betaal je vaak ook nog eens extra licentiekosten voor het gebruik van een koppelingen met een channel manager. De channel manager van BungalowNet is gratis! 

In tegenstelling tot andere partijen hoef je bij ons niet jouw verhuurobject aan te melden bij partijen als Booking.com. Wij nemen al dat het werk uit handen en zijn de enige partij in de markt die dit doet!

Je betaald alleen 15% commissie per boeking.

 

Voorlopig verandert er niets. De boekingen via deze website blijven voorlopig gratis!

Nee! Recronizer is zeer gebruiksvriendelijk, dus we hebben geen enkele reden om wat te veranderen aan de gebruikersinstellingen. 

Nee, jouw licentie blijft voorlopig gelijk. 

Voor 2020 heb je nog een factuur ontvangen van Denk Digitaal en vanaf 2021 ontvang je een factuur van BungalowNet. Zodra je gebruik gaat maken van de channel manager van BungalowNet is de reserveringssoftware gratis!

Voor vragen en service dien je contact op te nemen met Herman van de BungalowNet Group.

020 811 50 29
recronizer@bungalow.eu 

Staat jouw vraag er niet bij?

Bel: 0546-673828