Over ons

Denk Digitaal is in 2013 opgericht door recreatieondernemer Jan Entjes om meer directe boekingen te genereren voor groepsaccommodaties en een eerlijk evenwicht tussen hun directe kanalen en derden te herstellen. De reserveringssoftware wordt heden ten dage ingezet voor elk type recreatiebedrijf.

De eerste ideeën voor een samenwerkingsplatform voor de groepsaccommodatie-sector ontstonden in 2010. Hierna volgde een twee jarige lobby om het samenwerkingsplatform voor groepsaccommodaties onder te brengen bij de belangenvereniging RECRON. 

RECRON besloot uiteindelijk om geen geld beschikbaar te stellen voor de groepsaccommodatie-sector. Jan ging niet bij de pakken neerzitten en ontwikkelde voor eigen rekening en risico de software en het zoek en boek platform en zo werd hij ontwikkelaar van software.

Jan

UX - UI Designer / Eigenaar

Deze voormalige beroepsmuzikant bouwde zijn eigen Amerikaanse guest ranch en leeft op Melody Ranch zijn Amerikaanse droom. Liefhebber van Amerika en Canada en kennisaddict op het gebied van digitale oplossingen.

Henny

Administratie / UX

Net als Jan besmet besmet met het Amerika en Canada virus. Als recreatieondernemer denkt Henny vanuit klant en dikwijls komt ze met goede inzichten die leiden tot een betere gebruikerservaring.

Jeffrey

Grafish vormgever / DTP'er

Bedrijfsopvolger en liefhebber van Oostenrijk en zwarte pistes. Maakt prachtige aftermovies met drone beelden van vakanties en zijn trips met team Greenbeast. Creatief met alles wat met design te maken heeft.

Bram

Front-end Developer

Creatieveling die gespecialiseerd is in video en animatie. Draait zijn hand niet om voor het ontwikkelen van een huisstijl, logo of website. Ziet een uitdaging in het designen voor kleine mobiele schermpjes.

Marieke

UX / Support

Wordt enthousiast van viervoeters, fotografie en usability tests. Droomt ervan om samen Jeffrey een roadtrip te maken in Amerika en Canada. Verzorgt de content voor het zoek en boek portal Het Leukste Groepsuitje

Team India

Programmeurs

Onze hoog opgeleide programmeurs uit India hebben de zwarte band in programmeren. Deze jongens dromen in eentjes en nulletjes. Vliegen zo af en toe naar Nederland om te assisteren bij grote projecten.

Kantoor Denk Digitaal